Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Ny sponsor til Henrik Lundgaard og Michael Outzen

Danish
Touringcar
Challenge 

02/02/08 

Horsens-virksomheden Tegee-Dan skal i den kommende sæson sikre, at de to biler fra Chevrolet Motorsport Danmark altid fremtræder rene og nypudsede.
 

- Vores produkter til bilpleje er i den absolutte førergruppe, så det bedste sted at promovere dem er i spidsen af DTC-feltet, siger direktør Gunner Kristensen.

Tegee-Dan er i forvejen meget aktiv i både bane- og rallysporten, så det er en sponsor med stor viden om kravene til bilpleje under krævende forhold, der nu indgår samarbejde med Chevrolet-teamet.


På billedet ses fra venstre salgsdirektør Kim Holmgaard, teamchef Kent Bo Steffensen og direktør Gunner E. Kristensen efter aftalens underskrift.
(Foto: Spider-Web.dk)

- Perfection Racing leverede sidste år en fænomenal præstation med at få kørt det nye Chevrolet-team og en ny bilmodel helt frem og kæmpe om podiepladser. Vi ved om nogen, hvad der kræves til den præstation, så vi ser virkelig frem til den nye sæson, udtaler salgsdirektør Kim Holmgaard, der selv deltager i Advan Cup.

Fra kørerside er der også stor tilfredshed med den nye sponsor. - Jeg kender i forvejen Tegee-Dans produkter, siger Michael Outzen, så jeg ved at mekanikerne vil sætte pris på det.

Chevrolet Motorsport Danmark

Læs mere om:
  • Henrik Lundgaard
  • Michael Outzen
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Perfection Racing
  •