Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Nyt SEAT team i WTCC

WTCC 
01/02/08 

Efter tre års samarbejde med GR Asia teamet, starter hollænderen Tom Coronel i år eget team i World Touring Car Championship klassen under navnet Sun Red SEAT.
 

Sun Red SEAT teamet bliver ikke et fabriks team, men derimod et rent privat team, som stiller til start med en benzin dreven SEAT Leon racer til Tom Coronel.
Selv om Sun Red SEAT teamet ikke bliver et fabriks team, vil driften at teamet ske i tæt samarbejde med det spanske 'moder-team' SEAT Sport, der i år stiller til start med fem diesel drevne biler.

Sidste sæson drev Sun Red SEAT teamet fem biler i 'Spanish SEAT Leon Supercopa' mesterskabet, samtidig med at de byggede og kørte en LMP bil i 'Spanish GT Championship'.
Det var ligeledes Sun Red SEAT teamet der stod for den SEAT Leon som Rickard Rydell stillede op med ved finaleløbet i Macau.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Rickard Rydell
  • Tom Coronel
  • GR Asia
  • SUNRED Engineering
  •