Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nico Rosberg tilfreds med FW30 debut

Formel 1 
31/01/08 

Godt begyndt er halvt fuldendt, siger man. Holder det stik må man sige Williams står til at få en god 2008 sæson.
 

Det er i hvert fald konklusionen efter sidste uges store test på Valencia banen, hvor hovedparten af holdende, for første gang prøvede sig selv og hindanden af med deres nye 2008 modeller. At Ferrari og Mclaren lå i toppen af tidstabellen det meste af ugen kom som ingen overraskelse. Det gjorde de også de forgående år. Néj, overraskelsen lå nærmere i, et genopstået Williams Team der konstant formåede at placere sine biler i top 8. Et faktum der rejste øjenbryn ikke bare hos fans og journalister, men i høj grad også hos Williams's konkurrenter, der må have fået lidt at tænke på.


Nico Rosberg på Valencia banen i sidste uge
(Foto: Bridgestone F1)

Optimismen i Williams lejren efterfølgende var da heller ikke at tage fejl af. Sam Michael, Williams tekniske direktør, udtalte bl.a. at det var den mest positive start på en ny sæson, han havde oplevet meget længe. Og også Nico Rosberg har været meget positiv omkring bilen og kaldt den et klart skridt i den rigtige retning.

Nu er det her selvfølgelig kun testtider og man skal passe på ikke at lægge for meget i dem, da alle teams kører forskellige programmer. Det ser dog ud til at Williams har formået at bibeholde den opadgående formkurve fra sidste sæson og mon ikke mange fans af sporten ville unde et tradionsteam som Williams at vende tilbage til fordoms styrke.

MiRo

Læs mere om:
  • Nico Rosberg
  • Williams F1 Team
  •      D4 Enterprise Solutions