Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Perera er endnu usikker i Champ Car for 2008

CCWS 
31/01/08 

Den franske racerkører Franck Perera havde håbet på at kunne offentliggøre sine planer for 2008 sæsonen inden Champ Car World Series tester på Sebring i weekenden.
 

Franck Perera har været rygtet til at skulle køre for enten Forsythe Racing, som han også testede for før jul, eller Conquest Racing. Dog er der kommet en del problemer for den håbefulde franskmand.

Perera havde håbet på at få prisen for at vinde Champ Car Atlantics serien, da seriens egentlige vinder, Raphael Matos skifter til Indy Pro Series. Han har dog fået at vide at han ikke vil have mulighed for at overtage pengene, som er 2 millioner dollars for at rykke op i Cahmp Car.

Så nu står Perera pludselig i en situation hvor han mangler penge, og ikke er parat til at offentliggøre hans planer for 2008, så det skal blive spændende at se hvilket team han tester for på Sebring.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Franck Perera
  •