Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

At julen varer lige til påske

Go Kart 
29/01/08 

- er en sandhed 14 årige Nikolaj Møller Madsen har erfaret
Først lykkedes det Nikolaj Møller Madsen at skrive kontrakt med det stærke Britiske team Strawberry, senere bliver han udtaget til DASU's elite team, og nu er det blevet offentliggjort at Strawberry Racing bliver officielt TONY kart Junior racing team.
 

Derved skal Nicolaj Møller Madsen køre i et af verdens absolut bedste racings teams med grej direkte fra TONY kart fabrikken, hvilket vil gøre Nikolaj Møller Madsen til et bud på flere EM guld medaljer til Danmark i år.

Weekendens officielle WSK test, på banen i La Conca Italien, skulle være første møde mellem Strawberry og det lille danske team bestående af teamchef Hans Henrik, mekaniker Jacob og Nikolaj i en racer situation.


Nikolaj Møller Madsen sammen med Sam Jenkins.
(Foto: Møller Madsen presse)

Det var en test på asfalt, samarbejde og kemi og alt falder ud til stor succes, teamet arbejdede meget professionelt, kart og motor virkede perfekt. Stemningen i det britiske team var super, team chef Poul Spencer viste sig som en super coach med stor interesse for både kører og mekaniker.

At Nikolaj samtidig klart var en af de hurtigste i KF3, over hele weekenden, lover godt for fremtiden. Udover Nikolaj er lillebror til superstjernen Scott Jenkins, Sam Jenkins knyttet til teamet, og de 2 unge fik også et godt forhold til hinanden, og det er Spencers mål at de 2 talenter skal drage udnyttelse af hinandens erfaringer.


Mekaniker Jacob Bachiry sammen med team chef Poul Spencer.
(Foto: Møller Madsen presse)

Nikolaj er ligeledes blevet udtaget blandt de 6 bedste unge racerkørere i Danmark, til DASU´s elite landshold, det er et kæmpe skulderklap til den unge fynbo, som nu vil få glæde af DASU´s elite arbejde, som både tilbyder idrætspsykologi, fysisk træning og teknisk kart træning, målet er klart at få gjort Nikolaj klar til Europamesterskabet i juli måned.

Næste gang team Møller Madsen skal køre, bliver til den traditionsrige Winter Cup, der køres på South Garda banen i Italien den 15-17. Februar, hvor der er tilmeldt 102 kørere i KF3.

Løbet kan følges på Southgardakarting.it.

Møller Madsen presse


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •