Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Monte Carlo Rally dag 3

WRC 
26/01/08 

World Rally ChampionshipFranskmanden Sebastien Loeb fortsætter sin dominans af dette års Monte Carlo Rally på starten af 3. dagen. Loeb har indtil videre 1:53 sekunder ned til 2. pladsen som indtages af finske Hirvonen.
 

Den anden Citroën kørt af Dani Sordo måtte tidligt på 3 dagen udgå som følge af de tekniske problemer han havde i går, dette betød at Hirvonen overtog 2 pladsen, dog har han mistet yderligere tid til Loeb i forhold til igår.


Sebastien Loeb fortsætter sin dominans.
(Foto: Citroën)

Sordo startede ellers dagen rigtigt godt med at vinde den første prøve, men på prøven La Mastra 1 gik motoren i stykker i Sordo’s Citroën, ifølge teamet kan det skyldes de samme tekniske problemer som igår.

Der er tæt kamp mellem Subaru’s Chris Atkinson og Stobart Ford køreren Francois Duval om 3. pladsen i dette års Monte Carlo Rally.
Atkinson så på starten af dagen ud til at have kontrol over situationen og sluttede prøve SS9 på 3. pladsen, men Duval hentede ind på ham, på de 2 følgende prøver hvilket betyder at afstanden mellem de 2 nu er på 10 sekunder.

Den tidligere verdensmester Peter Sollberg er stadig med i rally’et og er lige nu på en 5. plads, dog er han 40 sekunder efter de to konkurrenter Atkinson og Duval, så det ser heller ikke ud til at det bliver i dette rally at Subaru endelig får en tiltrængt sejr.

Den hårdt prøvede finne, Latvala er endnu engang løbet ind i problemer, igår kørte han sig fra en 15. til en 9. plads i den samlede stilling, men igen idag var finnen uheldig, han fik gearproblemer og er nu på en 10. plads.

Værd at bemærke er at Suzuki med PG Andersson bag rattet har sneget sig ind i top 10.

Jacob Carsting

Læs alt om WRC i Monte Carlo
Læs mere om:
  • Sebastien Loeb
  • Monte Carlo
  • 27/01/08 - Monte Carlo - WRC - FIA VM
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: