Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am GT Class

Foreløbig startplacering som nummer 17

Grand Am
GT Class 

25/01/08 

- til Jan Magnussen
Efter første kvalifikation til weekendens 24 timers løb på Daytona, der blev kørt natten til fredag dansk tid, er Jan Magnussens Pontiac GXP.R på en 17. plads af de 42 startende biler i GT klassen.
 

Placeringen er skuffende, men ikke overraskende for Jan Magnussen, da Grand-Am organisationen havde pålagt restriktioner på Pontiac’en forud for denne sæson.

”Det blev nøjagtig lige så svært som forudset” fortalte Jan Magnussen efter kvalifikationen. ”Vi vidste, at vi ville få svært ved at følge med, efter vi havde fået de restriktioner. Den lille lempelse vi fik på 20 kilo efterfølgende, er ikke nok til at vi kan gøre os gældende på omgangstiden, men vi har nu alligevel ikke givet op. Jeg tror, at vores kørersammensætning er stærkere end de fleste, så kan vi i stedet køre konstante tider i de 24 timer og holde os udenfor problemer, så er det ikke umuligt er vi kan være med helt fremme. Men vi har endnu en kvalifikation i morgen, fredag og så må vi se, om vi kan forbedre vores startplacering lidt. Det er desværre ikke mig, der kvalificerer bilen, men bilens faste kører Paul Edwards, så jeg må nøjes med at kigge på. Det er aldrig sjovt at stå udenfor, men så længe bilen ikke er hurtigere, så kan jeg godt leve med det…”.

Ved aftentræningen begyndte det at regne og derfor blev det kun til ganske få omgange. Tiden blev i stedet brugt til at finjustere sædeindstillingen, da Jan Magnussen ikke var helt tilpas i bilen.

Løbet på Daytona starter lørdag kl. 19.30 dansk tid.


Læs alt om 24 timers løbet på Daytona
Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Daytona
  • 26/01/08 - Daytona - Grand Am
  •