Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Indy Pro Series

Rafael Matos skifter til Andretti Green Racing

Indy Pro
Series 

23/01/08 

Det må siges at være noget af et kup Andretti Green Racing har gjort sig i år. AGR har nemlig skrevet kontrakt med 2007 Champ Car Atlantics mesteren, Rafael Matos.
 

Raphael Matos skal dog ikke køre for teamet i IndyCar Series, men i stedet skal han køre for AGR i ”yngleklassen”, Indy Pro Series.

Det vil nok undre mange hvorfor Matos har valgt at bruge endnu en sæson i en udviklingsserie, nu da han allerede har vundet Champ Car Atlantics mesterskabet, men den hurtige brasilianer begrunder sit skifte med at det har været umuligt at få et sæde i et godt Champ Car team for 2008 sæsonen, selv siger Matos at skiftet på længere sigt ”er det bedste for min karriere”.

Det blive spændende at følge Rafael Matos i den efterhånden ret så stærke Indy Pro Series i 2008 sæsonen, han må regnes få at være en af de klare titelfavoritter.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Raphael Matos
  • Andretti Green Racing
  •