Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Fra et til noget helt andet!

ALMS
GT Class 

27/01/08 

American Le Mans SeriesGennem 10 år, har det amerikanske team ”Petersen Motorsports/White Lightning Racing”, deltaget i sportsvognsracing med stor succes. Det er blevet til mange sejre og mesterskaber i GT-klasserne.
Nu holder team´et pause i 2008, mens satser på comeback i 2009.
 

Det var ellers meningen, at det succesfulde Ferrari-team ville deltage i ALMS i 2008 og holdet havde startet forberedelserne til sæsonstarten, det traditionsrige 12 timers løb på Sebring. Desværre opstod der problemer med teamets sponsorer, og teamchef Michael Petersen valgte at tage en pause i ALMS. Det skulle dog være sikkert, at Petersen Motorsports/ White Lightning Racing er tilbage i 2009.

Michael Petersen har dog ikke tænkt sig at holde pause fra motorsport. Teamchefen har valgt at kaste sig over Maraton-Rally!
Det er nemlig ikke helt nyt for Mr. Petersen, i slutningen af 80´erne deltog Petersen Motorsports med støtte fra Chevrolet i de berømte amerikanske ørken-rallies ”Baja 500” og ”Baja 1000”. Petersen Motorsports opnåede flere klassesejre i de hårde løb.

I 2007 deltog Michael Petersen i Rallye Dakar og blev sammenlagt nummer 23.
Michael Petersen var også tilmeldt dette års Dakar rallye, men det blev jo som bekendt aflyst. Det har dog ikke slået Petersen Motorsports ud…teamet har valgt at deltage i FIA´s Rallye-Marathon World Cup, med første løb i Tunesien.

Michael Petersen:
”Det var en meget svær beslutning. Vi har haft stor succes i ALMS og Le Mans i de seneste år, men jeg glæder mig til selv at være aktiv i Offroad-racing og så vender vi stærkt tilbage i 2009!”

Them

Læs mere om:
  • White Lightning Racing
  •