Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Spyker er stadig med

Le Mans
Series 

20/01/08 

Jeg er nok ikke den eneste der har været nervøs for Spykers fremtid, efter deres strandede og måske lidt over ambitiøse formel 1 projekt. Regnskaberne for koncernen talte i hvert fald sit tydelige sprog, og fortalte at eventyret i fuldblods klassen har kostet rigtig mange penge.
 

Heldigvis ser det ud til at Spyker kommer igennem krisen, det er i hvert fald planen at opgradere deres GT2 sportscars, således at i de kan være med i 2008.

Spyker Squadron teamet gjorde det rigtig godt i 2007 udgaven af Le Mans Series, hvor de kom på podiet på Silverstone og tog 4. pladsen i Brazilien.

Bilerne er for længst kommet hjem, og lige nu pågår arbejdet med at opgradere dem, inden de skal ud til den første shake-down test i næste uge på Autódromo do Estoril.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det bliver hollænderen Peter Kox der skal køre den opgraderede C8 Spyder GT2R under testen.

Der er ikke offentliggjort, hvad de endelige planer er for Spyker teamet i den kommende sæson, men det vil ske i starten af februar.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Peter Kox
  • Spyker Squadron
  • Estoril
  •