Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super 2000 Thailand

Nu går startskuddet til 2008

Super 2000
Thailand 

17/01/08 

Dagen idag var en stor dag for danske Thomas Raldorf, da han modtog sin nye racerbil. Thomas har sammen med sin sponsorer igennem de sidste par måneder kigget på biler, og valget faldt på en Honda Civic EP3 Type R med en 2.0 liters motor.
 

Bilen er importeret til Thailand fra Japan, og er klar gjort til race af Three Crown Racing i Bangkok.
Thomas skal i 2008 kører med i Super 2000 klassen som regnes for at være “Konge klassen” i Thailand.

“Jeg er meget glad for at kunne overtage bilen idag, da det er et stort skridt frem for mig. Dette ville ikke havde kunnet lade sig gøre uden støtten fra mine sponsorer, som igennem de sidste 5 år har støttet mig igennem hver eneste sæson.”


(Foto: Italkart (Thailand) Co., Ltd.)

“Jeg ved at denne sæson, nok bliver 'et læreår' for vores team og mig, da det nu er en helt anderledes og langt hurtigere bil jeg skal køre i, men jeg håber dog stadig på at kunne være imellem top 5, i alle løbene fra midt på sæsonen, når vi har fået godt styr på tingene.”

“Målet må være at slutte i top 8, i de 2 første løb, og top 6 i de næste 2 løb, og i top 5 i de sidste 4 løb, og en samlet placering i top 5 for året.”


(Foto: Italkart (Thailand) Co., Ltd.)

“Der er dog langt endnu til bilen er konkurrencedygtig i denne klasse, motoren skal ud, og vi skal finde, ca. 100 HK mere i den, der skal en anden undervogn på, og vi skal have helt andre bremser og skiver på, da bilen ikke er bygget med de bedste spec.”

“Det bliver dog en kanon spændende sæson, tror jeg, da de første 2 løb i maj skal køres på Sepang, i Malaysia, og de 2 sidste løb på min nye favorit bane i Bangsaen.
Ud over det, så er målet at kvalificere mig til Grand Prix’et i Macau, så jeg kan kører med i den ene af support klasserne inden WTCC finalen.”

“Nu får vi se, om jeg kan omsætte alles tillid, til nogle gode solide resultater i løbet af året.”


(Foto: Italkart (Thailand) Co., Ltd.)

Årets første prøve, skal dog allerede løbe af stablen i denne weekend, hvor Thomas skal køre med i Thailand’s Første 6 timers endurance løb, hvor de første 4 timer skal køres i dagslys, men de sidste 2 timer skal køres i nattens mørke.
Løbet starter Kl. 14.00 thailandsk tid, eller klokken 08.00 dansk tid.

Italkart (Thailand) Co., Ltd.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Thomas Raldorf
  •