Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

McNish mener der skal underholdes mere

Le Mans
Series 

18/01/08 

Allan McNish er ude med riven før sæson starten. Han mener at Le Mans Series kan lære en del af American Le Mans Series, i forhold til at underholde tilskuerne hen over en race weekend.
 

Audi vil i år deltage i begge endurance mesterskaber, hvilket betyder at de skal i direkte konfrontation med Peugeot flere gange hen over sæsonen.

Allan McNish glæder sig allerede nu til at køre på Silverstone, foran de britiske fans, men løfter samtidig en pegefinger og antyder at Le Mans Series kunne lære en del af American Le Mans Series, som ved de fleste lejligheder tiltrækker kæmpe tilskuermængder, og det kan ikke just påstå er tilfældet for Le Mans Series.

I USA laver man reglerne så flest mulig biler er lige, hvorimod man i Europa ikke har helt det samme syn på reglementer, det mener Allan McNish er en del af forklaringen på, at det halter med tilskuertallet i Europa.

Han tilføjer, sportscar fans vil se mere end bare en flok biler den kommer forbi i høj fart. De vil have konstant underholdning hen over hele weekenden.

Hvis jeg så skal skommentere det, vil jeg sige at når du tager til Le Mans Series løb på Spa Francorchamps er der race/træninger fra fredag morgen og hele weekenden, så det er ikke alle raceweekender i Le Mans Series der halter på underholdning, men det underkender ikke det faktum at tilskuertallet halter voldsom for serien, og har gjort det siden serien blev søsat.
Vi må så se om Audi i år kan trække flere tilskuere til banerne. Peugeot kunne i hvert fald ikke gøre det alene!

Vejgaard

Læs mere om:
  • Allan McNish
  •