Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Den nye Oreca-Courage shakedown testet

Le Mans
Series 

17/01/08 

Oreca teamet er rigtig langt i deres forberedelser til den kommende sæson, og i søndags kunne teamet for første gang opleve deres nye LC70 Oreca-Courage køre ved egen kraft.
 

Testen foregik på HTTT Paul Ricard circuit banen i Frankrig, og her så vi for første gang Olivier Panis køre en Le Mans prototype. Sammen med ham var der Nicolas Lapierre, Stéphane Ortelli og Soheil Ayari til at teste bilen, det er de 4 der skal deles om pladsen i bilen.

Bilen Oreca skal køre i, er et modificeret LC70 Courage chassis monteret med en Judd GV5 S2 motor, og der er planlagt en længere række af test for at få det optimale ud af bilen.

Det bliver rigtigt spændende og følge dette team, som til trods for deres gode intention og seriøse forberedelser godt ved, at de i mange tilfælde vil blive lammetævet af en diesel racer.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Olivier Panis
  • Oreca
  • Paul Ricard
  •