Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Anderstorp fravalgte STCC

Swedish
Touring Car
Championship 

16/01/08 
Yokohama

Med kun tre løbsweekender til deres dispotion, skulle Scandinavian Raceway i Anderstorp træffe nogle svære valg, om hvilke klasser der skulle gæste banen denne sæson.
 

Det begrænsede antal løbsweekender betød at arrangørene på Scandinavian Raceway sluttelig valgte ikke at køre nogen afdeling af Swedish Touring Car Championship i 2008, for i stedet at hædre en af de helt store svenske kørere.

Der vil i år blive afholdt et historisk mindeløb for den tidligere Formel 1 kører Ronni Peterson, der i sin tid var med til at tegne banen i Anderstorp, fortæller Kari Lähtimäki fra Scandinavian Raceway.

"Det er synd. Det er en fin bane med international klasse, men der kom desværre ingen aftale på plads. Vi håber på, at køre i Anderstorp igen næste sæson" - udtaler Mikael Sandberg fra STCC organisationen.

Ronni Peterson nåede at deltage i 123 Formel 1 Grand Prix løb i perioden 1970 til 1978, før han omkom med en frygtelig ulykke i forbindelse med starten på Italiens Grand Prix på Monza banen.
Inden da havde han vundet 10 Grand Prix'er, været på podiet ialt 26 gange, samt sat 14 polepositions.


Hr. Nielsen

Læs også:
10.01.2008 - STCC kalenderen 2008 er klar
Læs mere om:
  • Anderstorp
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: