Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Opnåede næsten det ønskede resultat

24H Series 
15/01/08 

Ved Kurt Thiims tredje indsat for det engelske Nissan team RJN Motorsport, blev det ønskede resultat næste opnået.
 

"Målsætningen fra Nissan var en placering i top 20, samt en podieplads i A5 klassen, hvor vi deltog med vores Nissan 350Z, men efter lidt tekniske drillerier i slutningen af løbet, blev det til en 21. plads samt nr 4 i klassen" fortæller Kurt Thiim fra Dubai.


(Foto: Andrew Morgan)

Vores dårlige startplacering som nr. 43 i løbet, skyldes en række problemer under træningen, men efter min sidste stint før midnat, var vi fremme på en 14. plads og 3 i klassen!

Midt pä formiddagen begyndte gearkassen lidt efter lidt at give problemer. Vi besluttede at lave et lynkontrol samt tjekke bagakslen. Det kostede ca 30 minutter på grund af en ødelagt oliepumpe og dermed rykkede vi ned på en 21. plads.


(Foto: Andrew Morgan)

Det blev besluttet at bilen før 24 timers løbet på Nürburgring i slutningen af maj, vil blive udstyret med en anden gearkasse, som absolut er bilens svage punkt.


(Foto: Andrew Morgan)

Hilsen
Kurt Thiim


(Foto: Andrew Morgan)

Læs mere om:
  • 12/01/08 - Dubai Autodrome - 24H Series
  •