Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 præsentation - BMW Sauber

"Ny" BMW Sauber præsenteret

Formel 1
præsentation
BMW Sauber 

15/01/08 

I går præsenterede BMW Sauber teamet deres 2008 bil. En helt ny bil er det ikke men snarere en kraftig evalution.
 

BMW Sauber F1.08 er navnet på bilen som BMW Sauber teamet i går præsenterede. Teamets tekniske direktør, Willy Rampf startede med at sige, at F1.08'eren ikke er en helt ny bil. Snarere en evolution end én revolution. Og han forsatte med at sige, at man faktisk har taget de bedste elementer fra forgængeren, hvilket for så vidt efterlod plads til nye udviklinger, og her har man fundet flere interessante løsninger, som sammenholdt i hele pakken gør at man venter sig utrolig meget af den nye bil.


Her er den så - BMW Sauber F1.08
(Foto: BMW AG)

Flere ting er dog ændret visuelt på F1.08'eren. Forende og bagende har undergået store forandringer. Bagenden af bilen er blevet noget smallere. Forenden er vel nok mest præget af den udvikling som til stadighed foregår udi det aerodynamiske. Man har tilføjet en ekstra vinge bag sidebrønden anbragt på motorcoveret.


Bemærk den nye vinge over motorcoveret
(Foto: BMW AG)

Rent teknisk har bilen også undergået forandringer. Flere ting har fået nye placeringer i bilen. Dette sker selvfølgelig af hensyn til balancen i bilen. De tekniske forandringer som det nye reglement har påkrævet, har måttet finde på flere nye løsninger i bilen. Willy Rampf er dog ikke meget for at fortælle hvilke. Han slår dog fast at der nu skal testes, og at man helt sikkert kommer med en anden aerodynamiske pakke til årets første Grand Prix, en pakke som bliver ændret en del i forhold til det som man har præsenteret på bilen, og som i første omgang er det man tester med.

Dons

Læs mere om:
  • BMW Sauber F1 Team
  • Tyskland
  • 14/01/08 - Tyskland - Formel 1 præsentation BMW Sauber
  •