Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Team Buddha i problemer

24H Series 
12/01/08 

19:30 i går aftes brast Team Buddha's drømme om et top resultat i dette års 24-timers løb i Dubai, det skete at deres BMW 120D blev svært skadet efter en tur i autoværnet.
 

Team Buddha havde ellers kørt sig pænt op i klassen, samt i den generelle placering, trods flere påkørsler fra konkurrenternes side, mens Jan Kalmar sad i bilen.
Men så ramte uheldet René Rasmussen, der endte sammen med BMW ude i banens barriere.


Team Buddha mens bilen var intakt.

Forpartiet på raceren blev slemt beskadiget, men dog ikke værre end at man valgte at forsøge at reparerer den, og komme med i løbet i gen.


Team Buddha knokler på med at få fronten udbedret.

Reparationen stod på i over en time, hvilket naturligvis kostede Team Buddha så mange placeringer, at der nu 'kun' køres for at gennemføre.
Men det kanj også blive slemt nok bare at gennemføre løbet, da der i øjeblikket er et voldsomt regnvejr over banen, der gør den både meget glat og lumsk.


Team Buddha tilbage på den glatte bane.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • Rene Rasmussen
  • Buddha Motorsport
  • Dubai
  • 12/01/08 - Dubai - 24H Series
  •