Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Sejr tabt i 24H Dubai

24H Series 
11/01/08 

Lars Erik Nielsen: Rullede ud af 24h Dubai
Efter lidt mere end fire timers kørsel udgik Lars Erik Nielsen og Allan Simonsens team Proton Competition fra 24-timers løbet i Dubai fra en sikker første plads.
 

-Vi førte med næsten tre omgange, da jeg overhaler to langsommere biler i sving to. De rammer hinanden og den ene rammer mig på bagenden. Bilen skrider ud og ruller rundt lyder det fra en gul og blå Lars Erik over mobilen, jeg synes ikke det er min skyld men jeg sad i bilen da det skete. Og er dybt skuffet.

I det pågældende sving, der er et af de langsommere, ligger hastigheden typisk på 150 km/t. Og bilen rullede kun rundt en gang, men kunne ikke fortsætte da alle hjulophæng var slået i stykker og alle fælge bukkede.

Allan Simonsen var også skuffet efter ulykken. For holdet havde været hurtigst i træningen, næst hurtigst i kvalifikationen, hurtigst i warmup og førte løbet sikkert da uheldet skete.

-Det er godt der ikke skete Lars noget for bilen er godt smadret. Normalt kan man reparere meget i et 24-timers løb men ikke denne gang, lyder det fra den hurtige Simonsen, men sådan et uheld kan ske. Vi kørte i den hurtigste bil og med 90 biler på banen overhaler vi mellem 15 og 20 biler per omgang fordi vi er så meget hurtigere. Nogle af dem med urutinerede kørere bag rattet.

Nu skal Lars Erik ømme ryg komme sig og mærkerne på kroppen væk før sæsonen starter i Le Mans Serien, hvor de to danskere også skal køre sammen. Og så satser vi på at uheldskvoten er brugt for i år.

Karsten Lemche


Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Lars Erik Nielsen
  • Dubai
  • 12/01/08 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS