Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Aston Martin - nu i Gulf farver

Le Mans 
12/01/08 

Le MansAston Martin Racing er ved at være klar til at forsvare Le Mans-sejren og det bliver i de legendariske Gulf-farver. I 2008 er det endvidere 40 år siden at en Gulf-bemalet racer sejrede på Le Mans.
 

Dermed får Le Mans samlet to af løbets helt store profiler i samme pakke - et legendarisk bilmærke kombineret med en ligeså legendarisk sponsor. "De kendte Gulf racerfarver sejrede første gang på Le Mans i 1968, så allerede nu er 2008 af stor betydning for os," siger Alain Dujean der er vicedirektør hos Gulf Oil. "At Gulf kører sammen med Aston Martin i år er fantastisk, hvor to store navne slår sig sammen, og det bliver forhåbentlig et langt samarbejde," siger han videre.


Fra fronten
(Foto: Aston Martin Racing)

Teamchefen for Aston Martin, David Richards ser det som et hint om at der er en ny sejr på vej til teamet i GT1-klassen. "Det er måske oplagt at det år hvor vi skal forsvare vores GT1-titel og Gulf fejrer 40 året for deres sejr, skal vi køre sammen på La Sarthe."

De to biler får igen startnumrene 007 og 009.


... og fra siden - Gulf er tilbage på Le Mans
(Foto: Aston Martin Racing)

Benji

Læs mere om:
  • Aston Martin Racing
  • 15/06/08 - Le Mans - Le Mans
  •