Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Nielsen går efter podiet

24H Series 
10/01/08 

Lars Erik Nielsen: "Podiet er målet i 24H Dubai"
24H Dubai 2008 har kun et formål for Lars Erik Nielsen: Sejr.
Alt andet end en podieplacering vil være en skuffelse. Det er et ambitiøst mål i et felt af mange Porsche 997 GT3 RSR som Nielsen også kører i. Men teamet han kører for Proton Competition har samlet en god kvartet med hurtige kørere.
 

Ud over Lars Erik Nielsen vil der i Porschen med nummer 31 på siden være hans danske teamkammerat Allan Simonsen, Christian Ried og den engelske to-foldige Porsche Cup mester Ricard Westbrook, der netop er blevet fabrikskører for Porsche.

Allan Simonsen kommer desuden til at køre med Lars Erik i den europæiske Le Mans serie i 2008 samt til 24-timers løbet på Le Mans.

- Jeg har valgt at køre med Allan Simonsen fordi jeg gerne vil vinde i år. Både her, i LMS-serien samt på Le Mans. Og for at være tidligt ude starter vi allerede sæsonen i Dubai den 11. januar siger Lars Erik Nielsen.


(Foto: Karsten Lemche)

Det er tredje gang der er 24-timers løb på Dubai Autodrome og i år er der 90 biler i feltet med over 400 kørere. Løbet starter fredag klokken 14:00 lokal tid og slutter et døgn senere. Det er klokken 11:00 dansk tid. Man kan følge løbet og læse mere om det på 24hDubai.com.

Vedhæftet er billede fra Lars Erik Nielsen og Allan Simonsens sidste løb, hvor de også kørte i en Porsche 997 RSR og hvor de opnåede en tredjeplads i 24 timers løbet på Le Mans.

Karsten Lemche


Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Lars Erik Nielsen
  • Dubai
  • 12/01/08 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS