Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Prix 2 Asia Series

Ebrahim til DPR

Grand Prix 2
Asia Series 

09/01/08 

- i GP2 Asia serien
En af indiens nye store motorsportskørere, Armaan Ebrahim, har underskrevet en kontrakt med David Price Racing for den kommende sæsons Grand Prix 2 Asia serie.
 

Den kun 18 årige Armaan Ebrahim sluttede på anden pladsen i sidste års Formula Renault V6 Asia mesterskab, og han har ved flere lejligheder kørt A1 Grand Prix Team India's racer, alligevel betegner han Grand Prix 2 Asia kontrakten med David Price Racing som det hidtidige højdepunkt i hans motorsportskarriere.

Armaan Ebrahim får sin Grand Prix 2 debut i forbindelse med to test på Dubai Autodrome, inden 'Asia sæsonens' første løb, der køres på samme bane, og det er en debut som han er meget spændt på:
"Jeg er meget spændt, og kan ikke vente med at prøve kræfterne og grebet i bilen" - udtaler Armaan Ebrahim - "jeg har tidligere kørt A1 GP bilen med 500 HK, men der er mere end 100 henste mere i GP2 raceren, så de bliver den hurtigste bil jar har kørt!"


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Armaan Ebrahim
  • David Price Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS