Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 præsentation

McLaren MP4-23 præsenteret

Formel 1
præsentation 

08/01/08 

Som det andet Formel 1 team præsenterede McLaren Mercedes i går deres nye racer - MP4-23 modellen - på Mercedes-Benz Museum i Stuttgart.
 

Præsententationen foregik på Lewis Hamilton 23 års fødselsdag, og han kunne i forbindelse med præsentationen oplyse at han netop har underskrevet en fem årig kontrakt med McLaren Mercedes teamet.
Også Lewis Hamiltons nye teamkollega finske Heikki Kovalainen var tilstede ved præsentationen af den nye McLaren racer, sammen med teamets to faste testkørere Pedro de la Rosa og Gary Paffett.


(Foto: McLaren Media)

MP4-23 modellen betegner McLaren teamet, som en videreudviklet MP4-22 racer, hvorfor der ikke er de store optiske forskelle på de to racere.
Der er dog allerede nu planlagt et nyt aerokit til bilen, det indeholder både nye spoilere for og bag, nye karrosseridele, samt nye bargeboards, som skal monteres inden løbet i Australien.


(Foto: McLaren Media)

Sideløbende med videreudviklingen af MP4-23 modellen, er teamet allerede i gang med planlægningen af 2009 raceren - MP4-24.

McLaren teamet tester allerede i dag med den nye racer på Jerez banen i Spanien, hvor det efter planen er Heikki Kovalainen samt Pedro de la Rosa der skal køre de første kilometer i den nye MP4-23 racer.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Heikki Kovalainen
  • Lewis Hamilton
  • McLaren Formula 1
  • 07/01/08 - Tyskland - Formel 1 præsentation McLaren
  •