Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am GT Class

Magnussen nedjusterer forventningerne

Grand Am
GT Class 

07/01/08 

- til Daytona 24-timers løbet
Sent søndag aften dansk tid sluttede Jan Magnussen tre dages testarbejde på Daytona i Florida, USA. Testen var forberedelse til 24 timers løbet, der afvikles i weekenden den 26.-27. januar, hvor Jan Magnussen, via sin ansættelse hos General Motors, skal køre en Pontiac GXP.R for Banner Racing i GT klassen.
 

Testen udviklede sig dog langt mere problematisk end forventet for Jan Magnussen, der kun med nød og næppe kunne få bilen med i den bedste halvdel af det store GT felt på 40 biler.


Banner Racings Pontiac GXP.R fra Daytona 2007.
(Foto: Jan Kaiser)

"Jeg har kraftigt nedjusteret mine forventninger til løbet efter den her test. Det gik ekstremt dårligt" fortalte Jan Magnussen ærligt efter testen. "Jeg havde forventet, at vi var langt mere konkurrencedygtige, men Grand-Am organisationen har givet vores Pontiac en masse restriktioner, samtidig med at de andre biler har fået lempelser.

Det betyder, at vi er omkring 1,5 sekund langsommere end Porsche, Mazda og Ford Mustang, som alle er omtrent lige hurtige. Vi gjorde, hvad vi kunne, men der skulle virkelig gives gas for bare at komme i top 20.

Vi håber nu, at organisationen kan se, at deres konkurrencejusteringer er helt skæve og at vi kan få lidt lempelser til løbet, men det er nok tvivlsomt. Vi var hurtigste Pontiac GXP.R, så vi har et godt team, men det er svært at være rigtig positiv, når vi er så langt nede i feltet.

Jeg stiller selvfølgelig, som altid, stadig op for at vinde, men hvis vi overhovedet skal have en vinderchance, så skal vi være hurtigst i pitten og køre fuldstændigt fejlfrit og så håbe de andre kvajer sig, men det ser rigtig svært ud. Men vi må tage det som en udfordring og så tage tingene som de kommer."


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Daytona
  •