Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Oriol Servia forsætter hos PKV Racing

CCWS 
07/01/08 

Spanieren Oriol Servia har forlænget sin kontrakt med PKV Racing teamet. I sidste sæson kørte han 2 løb for teamet, nu får han en fuld sæson.
 

Oriol Servia har altid været et talent. Dog ikke nok til at finde en fast plads i Formel 1. I stedet drog spanieren til USA hvor han først kørte i Indy Light serien i 2 år og vandt det andet år, hvor efter han skiftede til CCWS i år 2000.

Det er dog ikke blevet til mange sejre, men en hel del topplaceringer alligevel. Den store erfaring har nu sikret ham en plads i PKV Racing teamet, som dermed har offentliggjort den første af teamets to kørere.

Medejer i PKV Racing teamet, Jimmy Vasser, siger blandt andet om Oriol Servia:

"Vi er af den opfattelse, at ved at have Oriol Servia i teamet, så har vi sikret os en meget stor mulighed for at have et fuldt bæredygtigt program til at sikre os en topplacering i mesterskabet."

"Oriol er ikke kun en af de mest erfarne og bedste kørere i feltet, men han er også en god ven af teamet. Alt i alt kan han være med til at sikre os et eventuelt mesterskab."

Men der mangler dog stadig en medkører i teamet. Jimmy Vasser fortæller at man er i gang med et større udvælgelsesprogram, men også at en del mulige emner allerede er udvalgt til at møde op igen, ligesom der er en del der allerede er sorteret fra."

CCWS sæsonens første løb køres den 20. april på den berømte bane i Long Beach, men inden da er der 3 officielle tests, samt flere private tests.

Dons

Læs mere om:
  • Oriol Servia
  • PKV Racing
  •