Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dakar Rally MC Class

Dullum & Dakar - 10 år med ørken racing

Dakar Rally
MC Class 

04/01/08 

Team Danoises og Marc Dullum deltager ikke på motorcykel i Dakar Rally til januar - det kan ikke lade sig gøre at gentage bedriften hvert eneste år - og der er jo også andre løb. Det vigtigste er at tænke kreativt samt at opretholde en kontinuerlig udvikling.
Gentagelse er ikke en udfordring.
 

I januar rejser Marc Dullum til Mauretanien, Sahara og Senegal for at følge Dakar-løbet fra side-linien. ”Det er noget jeg længe har haft lyst til, og frem for alt så glæder jeg mig til at opleve Afrika uden stopur og fastlagte planer” - udtaler Marc.

”Jeg lever og ånder for international motorsport og perioder med følelse af total frihed i nogle af verdens mest fascinerende og storslåede områder. Jeg kan mærke at det giver samme fascination iblandt publikum, når man er ude og holde foredrag”.

Transporten rundt i Sahara er modsat Dakar-løbet ikke fastlagt i detaljer, men Dullum forventer at komme frem ved hjælp af de lokale transportmidler samt hans mangeårige erfaring i området. Team support til venner i de deltagende dakar-teams får nok også en vis indflydelse på rejseforløbet.

Team Danoises og Marc Dullum har de seneste 10 år kørt Cross-Country Rally blandt verdens bedste. Det er blevet til i alt 17 internationale løb, hvoraf 15 er fuldførte – herunder 3 gennemførte Dakar Rally (2007, 2005, 2003). Første dansker nogensinde på motorcykel og stadig den eneste.


(Foto: Danoises.dk)

Marc Dullum har alle år kørt som privatkører, og blev i 2005 som bedste resultat nr.74 ud af 230 deltagere og nr.15 i Maraton klassen. Resultaterne er vel at mærke opnået uden at være fuldtids professionel og udelukkende ved egen viljestyrke samt passionen for ørkenen og udfordringerne.

Vi vil gerne takke de mange entusiastiske fans og den venlige opbakning, som vi har mødt allerede fra den første pioner tid og frem til i dag – det giver ekstra mod på at fortsætte, siger Marc Dullum.

Team Danoises / Danoises.dk


Læs mere om:
  • Marc Dullum
  • Team Danoises
  • 20/01/08 - Dakar Rally
  •  
     

    Dakar Rally MC Class nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: