Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Har Super Aguri kørerne på plads?

Formel 1 
02/01/08 

Officielt har Honda's juniorteam - Super Aguri - endnu ikke deres kørere på plads til den kommende Formel 1 sæson, men vedvarende rygter fastholder at valget allerede er truffet.
 

Da japaneren Takuma Sato spillede en stor rolle i forbindelse med opbygningen af Super Aguri teamet sidste sæson, samt Honda gerne ser en japansk kører i teamet, regnes det for helt sikkert at han fortsætter endnu en sæson i teamet.

Pladsen ved siden af Takuma Sato er straks lidt mere usikker, den blev i 2007 indtaget af Anthony Davidson, men flere kørere med større budgetter presser sig på.

Super Agurin teamets 'managing director' italieneren Daniele Audetto har dog nu udtalt til ITV angående Anthony Davidsons plads i teamet i 2008, og direkte adspurgt om han er med i teamet i år svarede han:
"Helt sikkert, 100%. Han gør et fantastisk stykke arbejde. Jeg tror at Anthony viser sig at være et godt valg, han har speeden og modnes stadig" - og Audetto slutte af med at sige - "jeg forventer at vi kører med de samme to gode kørere den kommende sæson."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Anthony Davidson
  • Takuma Sato
  • Super Aguri Formula 1
  •