Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Markland/VHA-Trim samarbejdet stopper

Le Mans
Series 

31/12/07 

Peter Rasmussen VHA-Trim, stopper samarbejdet med Markland Racing
Det er ikke lykkedes parterne at komme til enighed om den videre drift og fortsatte udvikling af Markland Racing´s LMS Corvette projekt.
 

Det er selvfølgelig en stor skuffelse, ikke at få muligheden for at fuldføre den kæmpe udfordring det har været at opbygge både bil og team helt fra bunden. Jeg føler, at både jeg, samt hele teamet har slidt og slæbt et helt år forgæves, da det jo netop er efter år 1 man kan begynde at bruge sine surt tjente erfaringer. Når man så må stoppe et 3 årligt projekt før man for mulighed for at se hvad det kunne være blevet til, er vi naturligvis alle skuffede.


(Foto: Motorsporten.dk)

Til gengæld har vi alle fået en oplevelse for livet, vi har set motorsporten fra en side som kun de færreste for mulighed for, vi har oplevet mennesker, lande og racerbaner vi aldrig glemmer, vi har fået en viden om denne type motorløb, som kun få er forundt.

Jeg takker Markland, og i særdeleshed de 10-12 mand i teamet der har ydet en kæmpe indsats og samtidig formådet at skabe et sammenhold og en team-spirit langt udover det sædvanlige.

På nuværende tidspunkt vides endnu ikke hvad fremtiden måtte bringe, alle planer var baseret på Markland i Le Mans Series, og da de fleste på nuværende tidspunkt allerede har 2008 planerne på plads, bliver det svært at finde nye samarbejdspartnere.
Som alternativ taler vi i VHA-Trim om at starte et 2 bils DEC/SEC team samt at deltage i 1-2 24h løb ude i verden.

VHA-Trim
Peter Rasmussen


Læs mere om:
  • Henrik Møller Sørensen
  • Peter Rasmussen
  • Markland Racing
  •