Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

"Intet problem i at starte med 2007 bilen"

Formel 1 
01/01/08 

- siger Sebastian Vettel
Toro Rosso teamet har for længst meldt ud at de starter 2008 sæsonen med STR2 modellen - altså 2007 modellen. Det ser Sebastian Vettel ikke som noget problem.
 

"Der Seb" som Sebastian Vettel bliver kaldt i Toro Rosso teamet, ser ikke noget problem i at teamet starter de første oversøiske løb i STR2 modellen. Man forventer ikke at STR3 - 2008 modellen bliver klar før til det første Grand Prix på europæisk jord - nemlig det spanske Grand Prix.

"Det har længe været kendt at vi starter ud med STR2 raceren. Det ser jeg egentlig ikke som noget problem. Det er fint nok. Alle team-medlemmer er højt motiverede og vi har en fin atmosfære i teamet."

Bilen som Toro Rosso starter ud med, er udviklet så den passer til 2008 reglementet. Og trods svingende testresultater før jul, så mener Sebastian Vettel ikke at der nogen som helst grund til bekymring.

"De afholdte tests efter sæsonen har svinget meget. Nogle mener at vores gode resultater skyldtes at vi kørte med næsten tomme tanke, men det var ikke tilfældet. Alle i teamet har derimod givet den ekstra skalle. Det viser så også at man ikke tro bogstaveligt på hvad konkurrenterne siger. Skulle man det, vil alle ned til tyvende pladsen få points, og mindst 10 kørere vil ende på øverste trin på podiet."

Dons

Læs mere om:
  • Sebastian Vettel
  • Scuderia Toro Rosso
  •