Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Touring Car Championship

James Thompson glæder sig til næste sæson

WTCC 
01/01/08 

James Thompson var en af de alvorlige titelkandidater i 2007 WTCC mesterskabet. Det glippede dog i det sidste løb.
 

James Thompson var en af de absolutte kandidater til 2007 WTCC mesterskabet. Før sidste afdeling i Macau, havde han faktisk en reel stor teoretisk mulighed for at vinde titlen. Sådan gik det som bekendt ikke, men personligt oplevede han en stor fremgang. En fremgang han håber at kunne bygge videre på i 2008.

Efter skiftet fra SEAT til Alfa Romeo, har briten James Thompson fået mere vind i sejlene. Trods en ret uerfaren med kører i Alfa Romeo teamet, lå James Thompson længe til at kunne vinde titlen. Men hvad skyldes fremgangen?

James Thompson udtrykker det ret præcist. Da han kørte i BTCC og som vinder 2 gange, havde han selv et stort ord at skulle have sagt i forhold til setuppet af bilen. Det havde han ikke hos SEAT. Bilen var god nok, men når der er 6 kørere og de 4 af dem har et stort set ens setup, så er det som regel det setup alle biler får. En af betingelserne i skiftet til Alfa Romeo var, at han igen selv fik noget at skulle have sagt i forhold til setuppet. Det fik han - og hvad skete der. Lige pludselig var han med i kampen om titlen i WTCC.

Nu håber han en forbedring af sin samlede placering i WTCC serien i 2008, og håber også på at hans medkører i teamet, i endnu større omfang kan være til hjælp for ham i bestræbelserne på at vinde mesterskabet.

Dons

Læs mere om:
  • James Thompson
  • N. Technology
  •      ASETEK SIMSPORTS