Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA GT

Valget faldt på Saleen S7R

FIA GT 
31/12/07 

PK Carsport vil i 2008 kun deltage i FIA GT klassen og her har man valgt at køre i Saleen S7R. Kørere bliver som tidligere Anthony Kumpen og Bert Longin.
 

PK Carsport kender sine begrænsninger og har i 2008 valgt kun at deltage i FIA GT klassen, hvor man i 2007 også deltog i Belcar GT3 mesterskabet. Begge steder kørte man i Chevrolet Corvette. Begge kørere vil dog forsat køre i Belcar GT3 mesterskabet, men det vil blive i et andet teams bil.

Den Saleen S7R PK Carsport stiller op i, er faktisk den bil som Zakspeed indsatte i FIA GT klassen i 2006. Dengang vandt bilen 2 sejre og satte 4 pole positions. Bilen trænger dog til en kraftig opdatering, så teamet får travlt i den kommende tid.

Teamet har sikret sig en ganske fordelagtig aftale med Pirelli om levering af dæk og service. Pirelli har i forvejen en del erfaring med Saleen bilerne, både fra det europæiske og også det amerikanske kontinent.

Første test for PK Carsport er planlagt til at finde sted i februar måned. De to kørere forudser et stort arbejde med at finde sig til rette i bilen, så der er planlagt en hel del testkørsler forud for sæsonen.

Dons

Læs mere om:
  • Anthony Kumpen
  • Bert Longin
  •