Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sabbat-år til Ralf Schumacher?

Formel 1 
29/12/07 

Efter alt at dømme ser det ud til at Ralf Schumacher ikke er at finde i Formel 1 feltet i 2008. Dropper han karrieren eller bliver det et sabbatår for tyskeren?
 

Ralf Schumacher giver efterhånden også selv udtryk for at han nok ikke kommer til at køre i Formel 1 i 2008. Kontrakten med Toyota blev ikke forlænget, og en test hos det "nye" team Force India var nærmest en fiasko. Storebror Michael frarådede Ralf at lave aftale med Force India, men hvad så?

Til et tysk medie har Ralf Schumacher blandt andet udtalt følgende:
"Som det ser ud nu, holder jeg pause fra Formel 1 i 2008. Jeg har haft 3 vanskelige år hos Toyota, og for mig at se er Force India teamet ikke det rigtige sted for mig. Teamet skal starte fra nul, så det er udelukket."

"Det er dog muligt at jeg kan vende tilbage i 2009, men det bliver ikke let. Formel 1 venter ikke på nogen."

Ralf Schumacher udtrykker i samme interview, at det ser ud til at han holder et sabbat-år fra Formel 1, men vil ikke udelukke at han måske kommer til at køre i en anden klasse. Mulighederne skal undersøges. Han angiver dog intet i retning af hvad det eventuelt kunne være.

Dons

Læs mere om:
  • Ralf Schumacher
  •