Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 - præsentation - McLaren

McLaren MP4-23 præsenteres den 7. januar

Formel 1
præsentation
McLaren 

30/12/07 

En af de biler der nok er mest interessse om i Formel 1 feltet, er McLarens nye. Den bliver præsenteret den 7. januar - i Tyskland.
 

Først ville McLaren egentligt ikke holde nogen præsentation af 2008 modellen. Det blev så korrigeret til at skulle finde sted i forbindelse med den første officielle test af bilen på Jerez i uge 2 i det nye år. Dette er nu blevet korrigeret nok en gang.

Mercedes har fået overbevist McLaren ledelsen om at der skal være en bedre præsentation af bilen, end det man havde planlagt på Jerez banen. Præsentationen er nu blevet flyttet frem til at skulle finde sted den 7. januar i Tyskland, nærmere betegnet i Unterturkheim Mercedes-Benz museum, som er beliggende i Stuttgart.

Mercedes chefen Dieter Zetsche, som også er bestyrelsesmedlem i Daimler koncernen, vil være til stede ved præsentationen, selvfølgelig sammen med de vigtigste personer i McLaren-Mercedes teamet. Det ser mange medier som et udtryk for at Mercedes så sandelig bakker op om McLaren teamet. Også fordi at præsentationen er flyttet netop til Mercedes land.

Dons

Læs mere om:
  • McLaren Formula 1
  • Tyskland
  • 07/01/08 - Tyskland - Formel 1 præsentation McLaren
  •