Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kamp om pladserne hos Force India

Formel 1 
29/12/07 

Der er tilsyneladende en god kamp om de få ledige sæder i Formel 1 feltet. Hos Force India står kørerne klar med mange penge.
 

Det skulle være ganske vist, at Adrian Sutil sidder i det ene af Force Indias Formel 1 sæder i 2008 sæsonen. Men kampen om at få det andet sæde bliver tættere og tættere næsten for hver dag der går. Flere kørere kæmper for at få sædet.

Giancarlo Fisichella er en af de kørere som har bragt sig selv i stilling til det ledige sæde hos Force India. Det er dog ikke givet at den efterhånden aldrende italiener kan sikre sig sædet. Dog står han med et par fordele. Han har testet for teamet, han kan komme med en stor erfaring og ikke mindst en stor pose penge. Flere medier nævner i disse dage, at Giancarlo Fisichella øjeblikket har garantier for godt € 10 millioner.

En af de nærmeste konkurrenter til sædet, Roldan Rodriguez, er spået at have lige så mange penge i hånden i øjeblikket. Desuden er der alvorlige bejlere til sædet personificeret i form af Vitantonio Liuzzi og Christian Klien. Det er ikke sikkert at de kan bidrage med ligeså mange penge, men de har den fordel i hvert fald i forhold til Roldan Rodriguez, at de har Formel 1 erfaring. Det kan faktisk gå hen og blive ret interessant at se hvordan Force India vil foretage deres udvælgelse.

Dons

Læs mere om:
  • Giancarlo Fisichella
  •