Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

A1 Grand Prix

Ammermüllers comeback

A1 Grand Prix 
29/12/07 

- med hjælp fra Willi Weber
Tyskeren Michael Ammermuller havde en meget urolig sæson 2007. Willi Weber bakker op om Ammermüller.
 

Tyske Michael Ammermüller har haft en meget uheldig sæson i år. Han startede hvor han slap i 2006, nemlig i GP2 klassen. Men det varede kun kort, fordi han kom til skade med den ene hånd. Det kostede sædet hos ARTS teamet.

Så fandt han vej til World Series of Renault, men også her mistede han sit sæde, og blev oven i købet taget af Red Bulls talent-udviklingsprogram. Da sæsonen for så vidt var slut, blev Michael Ammermüller endnu en gang reddet idet at den tyske manager - ham med Michael Schumacher - fik Michael Ammermüller ind i det tyske A1 GP team. Willi Weber er teamchef for det tyske A1 GP team.

Og her blomstrede Michael Ammermüller så op igen. Allerede i den anden løbsweekend vandt Michael Ammermüller igen et løb efter lang tids pause.

Willi Weber:
"Michael vandt hans første løb i sæsonen, og er nu på vej tilbage på sporet igen. Jeg vurderer ham til at være et godt ungt talent, som har fortjent chancen for at være med i international motorsport. Hans tid skal nok komme, og kan han få nogle problemfri løb, så vil han snart være med helt i toppen igen."

Næste indsats for Michael Ammermüller og resten af A1 GP feltet bliver den 20. januar på Taupo banen.

Dons

Læs mere om:
  • Michael Ammermüller
  • Team Tyskland
  • Taupo
  • 20/01/08 - Taupo - A1 Grand Prix
  •