Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2 Asia Series

Bakkerud - "Vinterserien skal bringe mig tilbage"

Grand Prix 2
Asia Series 

28/12/07 

Danske Christian Bakkerud skal som bekendt køre den asiatiske GP2 serie - noget han glæder sig til.
 

2007 blev ikke til det som Christian Bakkerud havde håbet på. Først og fremmest kom han til start i et helt nyt team, der dog havde erfaring fra mindre klasser, men så absolut ikke i GP2 klassen. Dernæst var han mere eller mindre ude af 5 løbsweekender på grund af en rygskade. Alt i alt noget som skabte en temmelig dårlig sæson for Christian Bakkerud.

For 2008 ligger det sådan at Christian Bakkerud foreløbig skal køre i 5 løbsweekender for Super Nova teamet. GP2 klassen får nye biler, mens "de gamle" bliver flyttet til den nystartede GP2 Asia serie, og det er her at Christian Bakkerud skal køre.

Udover at det er lykkedes for Christian Bakkerud at få denne kontrakt, så bliver det også et kapløb om at sikre sig et sæde i den europæiske GP2 serie. Fordelen for Christian Bakkerud er at han forhåbentligt kan få så meget fart i kroppen at han opnår så stor succes ude i Asian, at han får mulighed for at udnytte en klausul i hans kontrakt med Super Nova teamet, således at han også kan køre den europæiske serie i 2008. Såfremt dette bliver tilfældet vil det foregå i nye biler.

Det ser Christian Bakkerud dog ikke som det helt store problem. Han har talt med flere af sine kollegaer og konkurrenter fra 2007 sæsonen og de oplyser at godt nok er det en ny bil, men at der ikke er den store forskel, således at en omstilling ikke vil tage den store tid.

Nu gælder det i første omgang om at være klar til den korte, men intense GP2 Asia sæson, og så få størst muligt udbytte af den. Vi vil gerne se danskere i klassen lige under Formel 1.

Dons

Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • Super Nova
  •