Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Verstappen tilbage på asfalten

Le Mans
Series 

28/12/07 

En mand der absolut ikke har til sinde at opgive sin racerkarriere endnu, er Jos Verstappen. I 2008 skal han køre Le Mans Series.
 

Jos "The Boss" Verstappen er tilbage i en racerbil igen i 2008. Efter at han måtte opgive at finde plads i Formel 1 feltet og det heller ikke lykkedes at komme til at køre i Champ Car World Series, er hollænderen nu tilbage i den aktive del af motorsportsverdenen.

Jos Verstappen skal i 2008 deltage i Le Mans Series hvor han er blevet hyret af Van Merksteijn Motorsport. Deltagelsen vil ske i en Porsche RS Spyder hvilket så vil sige deltagelse i LMP 2 klassen. Teamet håber også på at få adgang til det forjættede land - Le Mans 24 timers løbet.

Jos Verstappen skriver blandt andet på sin hjemmeside, at han er utrolig glad for igen at kunne komme til at sidde i en racerbil. Samtidigt udtrykker han håb for at teamet får adgang til deltagelse i Le Mans 24 timers løbet. Han indrømmer dog også at han skal igennem en læreproces idet han ikke før har kørt langdistanceløb. Dog venter han at få stor hjælp af teamet, som han siger er et godt og dygtigt team.

Dons

Læs mere om:
  • Jos Verstappen
  • Van Merksteijn Motorsport
  •