Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ralf Schumacher igen uden manager

Formel 1 
27/12/07 

Ralf Schumacher har igen opsagt samarbejdet med sin manager. Efter Willi Weber kom Hans Mahr ind og overtog managerrollen. Nu er han også væk.
 

Ralf Schumacher kan ikke med sine managerer. I mange år havde han Willi Weber som manager - lige som sin storebror - men efter 2005 sæsonen, valgte Ralf Schumacher at opsige dette samarbejde, angiveligt efter visse uoverensstemmelser. I stedet kom Hans Mahr ind og overtog rollen, og nu er han også væk.

Hvad årsagen er denne gang, og om det i det hele taget er Ralf Schumacher der har opsagt samarbejdet er ikke oplyst. Det står dog fast at Hans Mahr også er manager for flere andre stjerner, dog ikke i Formel 1. En avis oplyser at Hans Mahr har startet et nyt medieselskab op, og det er måske det der er årsagen. Ralf Schumacher har endnu ikke fundet et sæde til 2008 sæsonen, og spørgsmålet er om ikke hans Formel 1 karriere er slut.

Dons

Læs mere om:
  • Ralf Schumacher
  •