Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Ekström forventer forbedringer hos Audi

DTM 
26/12/07 

DTMMattias Ekström kan selvfølgelig kun være tilfreds med hans titel nr. 2 som DTM mester, men forventer at der er nogle ting som Audi bliver endnu bedre til.
 

2007 bragte den anden titel til Mattias Ekström men det var kun med nød og næppe at det lykkedes. I tiden op mod jul har Mattias Ekström evalueret lidt på begivenhedernes gang i specielt den anden halvdel af sæsonen, og har fundet hvor Audi kan forbedre sig.

"Det har været et godt år og det var dejligt at hente titlen tilbage fra Mercedes. Men det var absolut ikke let."

"Vi var meget stærke i vores kvalifikationer i den anden halvdel af sæsonen, men når det kom til løbene, kunne vi ikke være godt nok med. Det er der dog ikke noget problem i, da der er plads til forbedringer. Det betyder bare at vi ikke kan slappe af i vinterpausen."


Mattias Ekström vandt DTM men forventer forbedringer i næste sæson
(Foto: DTM)

Audi tog pole position i de sidste 5 løb i 2007, men vandt kun de 2 af disse løb. På Mugello og Zandwoort var de fem første startende biler fra Audi, mens det blev til top 3 placeringer på Nürburgring og Hockenheim.

Dons

Læs mere om:
  • Mattias Ekström
  • Audi Sport Team Abt Sportsline
  •