Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

Tak for støtten i 2007

Formel Renault 
24/12/07 

Formel Renault2007 er ved at ringe ud, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle der har støttet mig i den forgangne sæson.
 

Det har været et lærerigt år for mig, hvor jeg har stiftet bekendtskab med rigtig mange internationale baner. Jeg har været hårdt presset i hele 2007, da mange af mine konkurrenter har kørt flere sideløbende mesterskaber, og dermed hele tiden været oppe i gear. Det har været lærerigt, at skulle sætte sig selv op til at dyste mod rivaler med flere løb i bagagen.

Set i det perspektiv, er teamet og jeg godt tilfreds med den generelle femteplads i det nordeuropæiske mesterskab.

Og hvad skal der så ske i 2008?
Der er mange bolde i luften, og der bliver arbejdet med flere forskellige klasser. Deriblandt Formula Master, der er supportklasse til verdensmesterskabet i touringcars, WTCC. Formula Master har haft 18 millioner tv-seere på Eurosport i 2007, og det er blevet til 16 timers direkte transmission. Derudover har der været 367.000 tilskuere til løbene. Dette er med til at gøre klassen yderst interessant, da sponsorerne virkeligt får noget for deres penge.

I 2008 vil der yderligere være mulighed for at opleve mig på de danske racerbaner igen. Hvad jeg vil deltage i, er endnu ikke fastlagt, men en af mulighederne er Team Aarhus Racing i Peugeot Spider Cuppen. Spider Cuppen giver mig en god mulighed for at promovere mine danske sponsorer.
Derudover er DTC også inde i billedet, men det er klart, at en international formelkarriere har første prioritet.

Samtidigt vil jeg gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår. Jeg håber på ligeså god opbakning fra jer i 2008.

Steffen Møller


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • Steffen Møller
  • Team Århus Castrol Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her