Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - Int.

Lunardi testede Peugeot 908 HDi FAP

207 Spider Cup
Int. 

23/12/07 

Dino Lunardi vandt den første sæson der overhoved er kørt Peugeot 207 Spider Cup, og præmien for denne sejr vil han sent glemme. Han fik en hel dag sammen med Peugeot Le Mans teamet, samt retten til en test i teamets Peugeot 908 HDI.
 

Testen foregik på Paul Ricard HTTT hvor Dino Lunardi først brugte to dage på teste Peugeot 207 Spider i 2008 trim, og herefter var det tid til at køre den fantastiske Peugeot 908 Hdi FAP Le Mans racer.


Dino Lunardi skiftede for en dag 207 Spider Cup raceren ud med en Le Mans racer.
(Foto: Peugeot Media)

For at gøre Dino Lunardi klar til de voldsomme påvirkninger en Peugeot 908 kan give, var han først blevet sendt i Peugeot eget træningscenter, så formen var i orden inden testen.
Testen gik godt, men på trods af det skal vi nok ikke forvente at se Lunardi i et fast sæde i den kommende sæson, selvom Serge Saulnier fra Peugeot Le Mans teamet ikke udelukker at der kan komme en extra test på programmet.

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Dino Lunardi
  • Peugeot Sport
  • Paul Ricard
  •