Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTC Cup

Jesper Sylvest gør comeback

DTC Cup 
22/12/07 

- i Danish Touringcar Championship
Efter et års pause vender Jesper Sylvest tilbage til Danish Touringcar Championship. Det ligger fast, efter at løbsseriens allerførste mester har underskrevet en kontrakt med Poulsen Motorsport og Kristian Poulsen om at køre en BMW 320si E90 for teamet.
 

”Jeg har kendt Kristian Poulsen i en del år fra dengang, hvor vi begge deltog i Kør Med De Kendte i Messecenter Herning, og derfra ved jeg, han er en okay og frisk fyr, som jeg er helt sikker på, jeg vil gå godt i spænd med – også selv om vi begge kommer til at kæmpe om mesterskabet for privatkørere. Men vi har aftalt, at vi vil hjælpe hinanden, da det vigtigste er, at det er en fra Poulsen Motorsport, der vinder,” siger Jesper Sylvest.


Jesper Sylvest vandt DTC i 1999 – nu er han tilbage.
(Foto: Poulsen Motorsport)

Efter en flot debutsæson med to biler i Danish Touringcar Championship udvider Poulsen Motorsport i år til fem biler, efter at man har overtaget de tre BMW 320si E90-modeller, Team Essex har kørt med i denne sæson. En af betingelserne i handlen var, at Team Essex kunne råde over en af bilerne i den kommende sæson, og det er denne bil, Jesper Sylvest skal køre.

”Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at da jeg sidst kørte i 2006 i en BMW E46, var det ikke den succes, som jeg havde håbet, og jeg har nok også fået det ry, at jeg ikke kan køre lige så stærkt i en baghjulstrukket som i en forhjulstrukket bil, så jeg brænder for at vise, at jeg godt kan gøre det, hvis bare hele pakken er rigtig,” siger Jesper Sylvest. ”Det er jeg sikker på, den er hos Poulsen Motorsport, men en meget vigtig faktor er også, at John Nielsen personligt har lovet at hjælpe mig under test og til udvalgte løb med sin store viden om bilens kørestil og indstillinger til diverse baner. John tror på mig, så jeg glæder mig utroligt til at komme i gang, og jeg er sikker på, at jeg ikke vil skuffe ham.”

Det er ikke kun Team Essex og dets teamchef John Nielsen, der har været medvirkende til at sikre Jesper Sylvest aftalen med Poulsen Motorsport. Også nordsjællænderens trofaste sponsor gennem mange år, Becher-Madsen Service, har spillet en afgørende rolle i den nye aftale.

”Uden hjælpen derfra var jeg ikke kommet ud at køre i den kommende sæson. Det er deres fortjeneste,” slår Jesper Sylvest fast. ”Mit mål for sæson 2008 er at være i toppen af DTC-Privatcuppen, og derved se hvad det kan føre til i den samlede stilling. Men jeg ved også, at det kræver noget af mig, så jeg har optrappet min fysiske træning med løbeture i skovene. Det er mit mål, at vægten vil være to cifret, når jeg bliver kontrolvejet før det første løb.”

Det er også på tale, at Jesper Sylvest skal deltage i de samme afdelinger af World Touring Car Championship, som Kristian Poulsen og Michel Nykjær planlægger at køre i den kommende sæson for Poulsen Motorsport.


Læs mere om:
  • Jesper Sylvest
  • Poulsen Motorsport
  •      ASETEK SIMSPORTS