Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 - præsentation - Honda

29. januar præsenteres Honda RA108

Formel 1
præsentation
Honda 

23/12/07 

Flere og flere teams fastsætter deres præsentationsdatoer for den kommende sæsons biler. Honda præsenterer deres nye RA108 den 29. januar.
 

Hondas fabrik i Brackley vil danne ramme om præsentationen af Hondas nye RA108 racer. Udover at præsentationen vil handle om bilen, så vil teamet selvfølgelig også præsentere kørerne, Jenson Button og Rubens Barrichello. Samtidig vil Ross Brawn også være til stede og det vil for så vidt være første gang man ser ham ude i officielt ærinde. Han har dog en enkelt gang været til stede ved en test for få uger siden.

Honda får ganske enkelt noget at indhente i 2008. Efter en fejlkalibrering af teamets vindtunnel, gik det helt galt for teamet i 2007. Man har erkendt at der var en fejl - efter kritik fra Rubens Barrichello - og mon ikke at det er sandsynligt at 2008 modellen vil være i en bedre aerodynamisk forfatning.

Dons

Læs mere om:
  • Honda Racing F1 Team
  • 29/01/08 - England - Formel 1 præsentation Honda
  •