Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 - præsentation - Ferrari

Ny Ferrari præsenteres den 6. januar

Formel 1
præsentation
Ferrari 

22/12/07 

Allerede i den første uge i det nye år, præsenterer Ferrari deres nye 2008 racer. Det sker på hjemmebanen Fiorano.
 

Som visse rygter har antydet, og som Kimi Raikkonen til dels har bekræftet, så vil Ferrari præsentere deres 2008 racer meget tidligt. Nu har Ferrari selv offentliggjort at det vil ske den 6. januar på Ferraris egen bane, Fiorano.

Tidligere interviews med blandt andet Ferraris tekniske direktør, Aldo Costa, har afsløret at det faktisk er en helt ny bil man vil præsentere. Det er mere end de næsten sædvanlige evolutioner af tidligere års modeller.

Aldo Costa siger blandt andet at bilen bliver så ny som det nu næsten kan lade sig gøre inden for reglement, som efterhånden begrænser en del udfoldelser. Frontvinge designet bliver anderledes, ligesom også at sidekasserne vil være udformet anderledes. Aldo Costa siger også at vingerne vil være anderledes i forhold til tidligere år. Affjedring og gearkasse har undergået visse forandringer. Ferrari har allerede det vel nok hurtigste gearskifte og dette er udviklet endnu mere så det bliver endnu hurtigere. Der er dog ikke nævnt nogen data for dette endnu.

Flere af tingene er allerede testet, men først når vi runder årskiftet kan vi forvente at de seneste udviklinger findes i den rigtige bil og ikke en hybrid. Allerede ugen efter vil Ferrari teste den nye bil. Det sker på Jerez hvor man for første gang i mange år, vil teste med 2 nye biler, hvor det tidligere har været én ny og en hybrid, man har testet med. For øvrigt ventes det at Red Bull vil teste deres nye RB4 ved samme lejlighed.

Dons

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  • 06/01/08 - Fiorano - Formel 1 præsentation Ferrari
  •