Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Valencias Grand Prix i modvind

Baner 
21/12/07 

For første gang i årtier skal der afvikles to Formel 1 Grand Prix løb i Spanien den kommende sæson, dels det traditionelle Spanske Grand Prix på Circuit de Catalunya, og dels det nye Europæriske Grand Prix i Valancias gader, men nu er sidstnævnte komme lidt i modvind.
 

De to spanske miljøgrupper, Formula Verda og Ecologistes en Accio, har sendt officielle protester til både den spanske regering samt EU.

Formula Verda og Ecologistes en Accio forlanger, at de nødvendige ombygninger i forbindelse med anlægget af gadebanen i Valencias havnekvarter stoppes, allerede inden de sættes i gang.
De to grupper vi først have undersøgt hvilke økologiske og miljømæssige forhold der eventuelt kan blive berørt af de foreslåede ombygninger.

Hovedårsagen til protesterne skyldes at nogle af ombygningerne berører Valencias grønne områder, samt at de vil kunne påvirke strømningerne i Turia flodens udløb.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Valencia - Ricardo Tormo
  • Valencia (gadeløb)
  •