Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Singapore skriver historie i Formel 1

Formel 1 
25/12/07 

Når Singapores Grand Prix køres den 28. september 2008, skrives der et nyt kapitel i Formel 1 historien, da det er første gang at et Formel 1 skal køres efter mørkets frembrud - og så er det endda et gadeløb!
 

Løbet, der får start tidspunkt klokken 20:00 lokaltid, skal dog ikke blot køres under de normale gadelygter.
Arrangørerne har skrevet kontrakt med det italienske firma Valerio Maioli S.p.a., som kommer og sætter lys op langs banen, og de meddeler at de medbringer fire gange så meget lys som der benyttes på et sportsstadion.

Deres plan er at have et konstant og ensartet lys over selve banen, mens alle afkørselsområder bliver svagere oplyst, for at hjælpe kørerne 'med at finde vej'.
Samtidig oplyser Valerio Maioli S.p.a. at alle lyskilder bliver placeret på samme side af kørebanen som TV kameraerne, for ikke at få direkte lys ind i dem, ligeledes placeres lyskilderne således at selv om en kører spinder rundt, får han ikke lyset i øjnene.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Marina Bay Street Circuit
  • 28/09/08 - Marina Bay Street Circuit - Formel 1 - FIA F1
  •