Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Peugeot's 2008 planer?

Le Mans 
18/12/07 

Le MansDet bliver endnu en gang et kæmpe puzzlespil for Peugeot Sport, at få alle ender til at nå sammen. Det er endnu ikke på plads, hvem der skal køre deres 908 HDI racere i den kommende sæson.
 

De fleste teams, som har ambitioner om at slå Audi i sportscar racing, ved godt at stabilitet er et af de helt afgørende nøgleord.
Desværre er det ikke just det, der præger Peugeot teamet på køre siden.

Alle tror dog på at vi kommer til at se Nicolas Minassian, Pedro Lamy, Stephane Sarrazin og Marc Gené kommer til at sidde i bilen igen i 2008.
Vi ved dog samtidig at vi ikke skal se Jacques Villeneuve og Sébastien Bourdais.

Senest har vi kunne vi fortælle, at Peugeot vil forsøge at 'bukke' Alexander Wurz sammen og få ham ind i en Peugeot 908 i 2008, men hvem er de resterende kørere?

De seneste rygter siger, at Peugeot overvejer at indsætte 3 Peugeot 908’ere på Le Mans i 2008, og i fald det er rigtigt, så mangler Peugeot mange kørere.
Den officielle Peugeot udmelding kommer i slutningen af januar 2008.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Alexander Wurz
  • Marc Gené
  • Peugeot Sport
  • 15/06/08 - Le Mans - Le Mans
  •