A1 Grand Prix

Zhuhai - Sprintløb - Resultat

16/12/07

Tyskeren Michael Ammermüller holdt sin Pole placering lige fra start til slut og fik dermed sin første A1 Grand Prix sejr, Neel Jani fra Schweiz sad lige i hælene af ham og så fik kinesiske Cheng Cong Fu en podieplads på sin hjemmebane.

Det var under stor jubel fra tilskuerpladserne at kinesiske Cheng Cong Fu på 10. omgang overhalede ireren Adam Carroll og dermed forcerede fra sin 4. plads til en 3. plads.

For 5 af de 22 kørere blev det en kaotisk 1. omgang, Australien, Brasilien og Syd Afrika kolliderede med hinanden i sving 4 og Libanon kørte ud i sandfanget, hvilket bragte safety car på banen i 3 omgange. Malaysia udgik med en punktering da han kørte over stumperne fra uheldet.