Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Problemer for Michael Outzen!

Danish
Touringcar
Challenge 

14/12/07 

Sidste år måtte Perfection Racing sige farvel til Jesper Carlsen, som ellers havde skrevet kontrakt for 2007, da han ikke kunne finde de sidste sponsorer. I år er problemet lidt anderledes, idet Michael Outzen har meddelt, at to af hans sponsorer er sprunget fra.
 

”Nu havde jeg det hele på plads, og blækket var tørt på kontrakten med Perfection Racing, da jeg fik besked på, at to at mine sponsorer ville trække sig. Jeg forsøger stadig at genforhandle mine aftaler, men lige nu ser det sort ud.”

I Perfection Racing er man meget kede af Outzens situation. Kent Bo Steffensen siger: ”Vi vil meget gerne have Michael med på holdet og derfor har både Michael Klostermann og jeg forsøgt på alle mulige måder at finde en måde, så vi stadig kan have ham tilknyttet teamet.”

Michael Outzen har bl.a. fået tilbud om at stille op i andre klasser, men afslår venligt. ”Hvis jeg skal videre nu, så sker det ikke ved at gå ned i ambitionsniveau. Lige nu må jeg bare konstatere, at lykkes forhandlingerne ikke, så ligger min karriere i ruiner”.

Perfection Racing har på nuværende tidspunkt ikke en ny kører på banen. Hertil siger Michael Klostermann: ”Nu ser vi lige om ikke tingene falder på plads, men det er klart, at lykkes det ikke for Michael, må vi begynde at kigge os om efter en anden kører.”

Chevrolet Motorsport Danmark

Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Panasonic Toyota Racing
  •