Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Hvem er Henrik Spellerberg?

207 Spider Cup
DK 

30/01/08 

207 Spider Cup - en af profilerne bag 207 Spider Cuppen
Henrik Spellerberg er en af de personer i dansk motorsport om hvem man kan sige, at han er en still goin' strong type. Nu ser han frem til en sæson i den nyetablerede 207 Spider Cup.
 

Bare ved at kigge på Henrik Spellerbergs profil, kan man se at her er en kører der gennem de mange år i dansk motorsport, har haft berøring med mange forskellige klasser. Det hvad enten der har været tag på bilen eller ej. Og nu prøver han igen. Denne gang i den ny-etablerede 207 Spider Cup.

Der er ingen tvivl om at Henrik Spellerberg har en meget stor del af sit hjerte i motorsporten. I de senere år er det dog ikke blevet til så meget som aktiv, men et løb i ny og næ bliver det dog til. Og det er også det Henrik Spellerberg forventer i den kommende sæson. Her er engagementet lagt i den nye 207 Spider Cup. Dog ikke som aktiv kører, selvom han dog ikke udelukker at det måske godt kunne blive til et løb eller to.


Henrik Spellerberg i DTC - i 2002 i enkelte løb
(Foto: Motorsporten.dk)

Det er snarere som primus motor for 207 Spider Cuppen at man skal finde Henrik Spellerberg. Han har haft - og har - travlt med at få præsenteret de nye racere. Han har endog selv taget biler hjem og solgt dem til interesserede - og flere er på vej. Desuden er der masser af andet organisatorisk arbejde i forbindelse med etableringen af serien som Henrik Spellerberg er involveret i.


Henrik Spellerberg - her sammen med Kent Iversen ved den nye 207 Spider Cup racer
(Foto: Motorsporten.dk)

Henrik Spellerberg oplyser at man allerede nu faktisk har et felt på 15 - 18 biler klar, og flere er på vej. Rent faktisk er der herhjemme solgt 21 biler på nuværende tidspunkt, og man ligger i forhandlinger om salg af flere.

Dons

Læs mere om:
  • Henrik Spellerberg
  •