Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Tom Kristensen – et tilbageblik på sæsonen

DTM 
12/12/07 

DTMDen syvfoldige vinder af 24 timers løbet Le Mans, Tom Kristensen, havde høje forventninger til 2007 sæsonen i DTM. Men sæsonstarten på Hockenheim ændrede alt for vores danske topkører.
 


Det har været en hård omgang for vores brave Tom.
(Foto: Natascha Theisen)
En ulykke mellem Tom Kristensen og Alexandre Prémat i startfasen forandrede alt for danskeren.


Ulykken var så voldsom, at Tom kun husker selve lægecentret. De læger, der var til stede ved ulykken, fortæller at han i denne tid var udenfor bevidsthed.


Efter nogle uger blev Tom som bekendt udskrevet fra hospitalet. Men først godt 2 uger efter den frygtelige ulykke viste skaderne sig for alvor, som Tom fortalte ved Essen Motorshow:
”Det var ikke kun kroppen, hvor alt gjorde ondt, jeg havde problemer med. Jeg havde det hele tiden dårligt, og havde en voldsom hovedpine”.


På spørgsmålet om, hvordan tiden derhjemme er gået, idet Tom ikke selv kunne være til stede ved løbene, svarer Tom afslappet:

Det er dejligt at have Tom tilbage og atter være fit for fight.
(Foto: Natascha Theisen)”Jeg har på min egen krop kunne mærke, at jeg ikke var i stand til at køre med, fordi det simpelthen ikke gik godt nok. Jeg tænkte ikke så meget over det på det tidspunkt, som jeg gør nu, hvor det går bedre”.


En ting Tom har lagt stor vægt på i interviews er, at Audi gav ham den fornødne tid og ro til at komme sig ordenligt og føle sig fit for fight.


”Det viser mig”, sagde han, ”at det ikke kun er folk med hjerne, men også med hjerte, der arbejder her”.


Tom K. er tilbage!
Vinterpausen vil han sikkert benytte til yderligere restituering. Det vil betyde, at han kan bruge alle sine kræfter på de store opgaver: DTM og Le Mans.


Held og lykke og glædelig jul, Tom, og rigtig god start på sæsonen 2008!!

Natascha Theisen / Pia Steengaard


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •